Pressbyrån

Pressbyrån är Sveriges mest omtyckta servicehandel med ca 310 butiker runt om i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av mat, dryck, fika och andra vardagsnödvändiga varor av hög kvalitet och med smarta förpackningslösningar. Vi jobbar ständigt mot att vara den snabbaste aktören med ett brett utbud av varor för den moderna kunden i farten. Pressbyrån omsatte 3,148 miljarder 2019 och ägs av Reitan Convenience Sweden AB som dagligen servar 350 000 kunder i Sverige och driftsformen för butikskonceptet är franchise. Vårt mål är att göra dagen lite bättre för alla som är på väg i Sverige.

Pressbyrån i Mörby Centrum (Danderyd, Stockholm)

På Pressbyrån i Mörby Centrum finns ett brett sortiment av smarta take away lösningar inom mat, fika, mellanmål samt ett stort utbud av andra kioskvaror så som läsning, glass, godis, läsk mm som behövs i farten.

Varm korv

Pressbyråns serverar korv som innehåller svenskt kött och är tillverkade i Småland.

Tidningar och magasin

Pressbyrån har ett brett utbud av tidningar och magasin, t ex The Economist, Der Spiegel, Aftonbladet, Expressen, Elle, Monocle, Bazaar, Damernas, Vogue, Illustrerad Vetenskap, Mojo, Husbil & husvagn och Sköna hem.

Kaffe (take-away)

Pressbyråns kaffe är noga utvalt och kommer från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. Kaffebönan som används är Gevalia Professional Organic. I kaffeautomaten säljs latte, cappucino, macchiato, choklad, espresso.

Kaffebröd

Bredvid kaffeautomaten hittar du kaffebröd och kakor, t ex croissant, toscasnäcka, wienerbröd, munkar och kanelbulle.

Nötter

Det finns flera olika märken att välja mellan: Rosenta, Smiling, Estrella och Exotic Snacks.

Övrigt

Pressbyrån säljer även glass, godis, frimärken, receptfria läkemedel (åldersgräns 18 år), cigaretter och snus, SL-kort, skraplotter. Kiosken i Mörby Centrum är fullskaligt spelombud där du kan ta del av hela Svenska Spels spelsortiment såsom Stryktipset, Måltipset och Oddset.

Pressbyrån

Öppettider

Måndag - Fredag 06:00-20:00
Lördag08:00-20:00
Söndag 08:00-20:00

Kontaktinformation

Här finns vi: Våning 2, tunnelbaneplan

Telefon: 08 755 90 99

Webb: Besök vår hemsida

Karta till Pressbyrån

Klicka pä kartan för större bild
Centrumkarta Alla butiker