Friskis & Svettis

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Därför är vår träning en frizon från prestationskrav och skeva ideal. Hos oss får du vara precis den du är.

Vi inspirerar dig att komma igång – och får dig att trivas så att du aldrig vill lägga av. För trivs du kommer du att fortsätta träna. Du blir tryggare, starkare och vågar utmana dina gränser. Du växer som människa och vi som rörelse. Genom åren har hundratusentals människor blivit en del av oss.

Tufft eller soft, fokuserat eller frisläppt. Träning i lust eller olust. Välkommen till Friskis & Svettis.

Friskis & Svettis (Danderyd, Stockholm)

Träningscentret finns i Mörby Centrum, med ny ingång från butiksgatan i närheten av Hemtex och Apoteket.

Förutom gym så kan du delta i träningspass och gruppaktiviteter såsom utefys, jympa, core, modus, spin, coreflex, yoga, innefys, skivstång, intervallflex och power hour.

Schema

Här hittar du hela schemat för Friskis & Svettis i Mörby Centrum. (LÄNK)

Övrigt

Kvällar och helger när centrumet är stängt väljer du ingång F (Mörbygårdsvägen), parallellt med E18. Kvällar och helger parkerar du smartast på södra parkeringen vid nya kontorshuset, då är det bara ett par steg till vår ingång och du parkerar gratis efter 18 på vardagar, 16 på lördagar och söndagar. Övrigt tid 1 h fritt. 

Parkering

I Mörby Centrums parkeringshus står du gratis 2 h per dygn.

Öppettider

https://www.friskissvettis.se/danderyd/oppettider

Friskis & Svettis

Kontaktinformation

Här finns vi: Ingång från butiksgatan våning 4 (Stjärnurmarkarn / Hemtex) Hiss 15 våning 3

Telefon: 08-753 19 73

E-post: Kontakta oss

Webb: Besök vår hemsida

Karta

Klicka pä kartan för större bild
Centrumkarta Alla butiker