Danderyds Vårdcentral

Vårdcentralerna, som är en del av primärvården, erbjuder olika former av medicinsk behandling, rehabilitering, omvårdnad och förebyggande hälsovård. Vi har också akademiska vårdcentraler som har ett ökat uppdrag för utbildning av studenter, fortbildning och kvalitetsutveckling för primärvården.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) ansvarar för all landstingsdriven vård utanför akutsjukhusen och erbjuder vård i livets alla skeden. Vi är många människors första kontakt med hälso- och sjukvården.

Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, avancerad sjukvård i hemmet, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 200 medarbetare.

De olika verksamheternas inriktning, innehåll och ersättning regleras närmare i avtal med Hälso- och sjukvårdsnämnden (HSN), i enlighet med Stockholms läns landstings (SLL) utförarmodell.

I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa.

Danderyds Vårdcentral i Mörby Centrum (Danderyd, Stockholm)

Danderyds Vårdcentral är en komplett vårdcentral i Mörby Centrum som kan ta hand om dig i livets olika skeden. Vårdcentralen har specialistläkare i allmänmedicin, specialistläkare i barnmedicin, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietist samt kurator.

Telefontid:   Måndag – Fredag 07.30-17.00

 

Danderyds Vårdcentral

Öppettider

Måndag - Fredag 08.00-17.00

Kontaktinformation

Här finns vi: Golfvägen 8, tag hiss: 4,5,6,7 till våning 5 i Mörby centrum

Telefon: 08-123 365 00

Webb: Besök vår hemsida

Karta till Danderyds Vårdcentral

Klicka pä kartan för större bild
Centrumkarta Alla butiker