Curb

Om Curb Food

Curb Food är ett “delivery-first”-kök som serverar matkoncept från hela världen, samlat under ett och samma tak. Vårt mål är att tillföra något nytt med mat från hela världen, optimerat för hemleverans och utvecklat av vårt kulinariska team.

Vi öppnade det första köket i Vasastan under våren 2020 och har sedan dess öppnat upp flera kök på olika platser runt om i Sverige och Danmark. Vi vill göra det enkelt att kunna beställa god mat och samtidigt reducera stress i en vardag med högt tempo, eller bara för att våra kunder ska kunna testa något nytt som annars inte är tillgängligt.

Om Curb Food i Mörby Centrum

Curb Food öppnade på busstorget i Mörby Centrum i februari 2022. I apparna Foodora, Uber Eats och Bolt Food kan du se våra menyer och välja hemleverans eller pick-up och plocka upp den själv.

Vi jobbar med våra matkoncept på två sätt – både som individuella restauranger och med Curb som en egen restaurang där alla matkoncept är samlade på samma meny. Det alternativet passar bra för dem som inte vill kompromissa, där du kan få fräscha sallader och quesadillas i samma beställning. I dagsläget erbjuder vi fem olika matkoncept i Mörby Centrum; Birria Taco & Quesadilla, Italian Sin Pizza, Bah Gawk! Wings, Macka och Kebab.

Genom feedback från våra kunder utvecklar vi våra befintliga matkoncept och kommer ta fram nya, spännande koncept framöver – det vill ni inte missa.

Birria Taco & Quesadilla

Trendiga mexikanska birria tacos och traditionella quesadillas. På menyn hittar du birria tacos med hemmagjord köttbuljong och quesadillas fyllda med antingen kyckling eller jackfruit som serveras med röd salsa. Till det finns givetvis guacamole och tortillachips.

Italian Sin Pizza

En korsning mellan det amerikanska och italienska köket. Curbs pizzor följer inga regler. Här hittar du en kryddig Pepperoni-pizza, en Pestopizza med smak av tryffel, en Kebabpizza med extra sås, en Buffalo-pizza med kyckling och bluecheesesås, Curbs take på en Capricciosa med bacon och såklart – en Margherita.

Bah Gawk! Wings

Saftiga kycklingvingar med smaker av blue cheese, koreansk gochujang och BBQ. Addera valfri dipp och tillbehör.

Macka

Grillade mackor med mängder av ost. På menyn erbjuds vår take på club sandwich
– en kyckling-och baconmacka, en med ost och skinka, en med svamp- & tryffel och till sist vår klassiska ostmacka med karamelliserad lök.

Kebab

Välkommen till Mellanöstern. Välj mellan kebab-, kyckling-, eller falafelrulle.

Curb

Öppettider

Måndag-Torsdag11:00-21:30
Fredag-Söndag11:00-22:00

Kontaktinformation

Här finns vi: Busstorget

Webb: Besök vår hemsida

Karta till Curb

Klicka pä kartan för större bild
Centrumkarta Alla butiker