Aqua Dental

Aqua Dental erbjuder allt inom den traditionella och moderna tandvården för både vuxna och barn.

Aqua Dental i Mörby Centrum (Danderyd, Stockholm)

Kliniken i Mörby Centrum är en av Stockholms största och här erbjuds all sorts tandvård för både barn och vuxna. Aqua Dental ligger på våning 6 (hiss 13) i Mörby Centrum. Här erbjuder vi behandlingar från i stort sett alla specialistområden på en och samma plats. Kliniken är specialiserad på bland annat tandvårdsrädsla, ortodonti, endodonti, oral protetik, sömnapné och allmäntandvård. Det går även att lista barn upp till 23 år hos Aqua Dental för kostnadsfri tandvård.

Basundersökning

I en basundersökning ingår en genomgång av tänder och mun.

Akut tandvård

Det är vid få tillfällen som man är lika angelägen om att få snabb och effektiv hjälp som när man har tandvärk. På Aqua Dental i Mörby finns stor kapacitet att på väldigt kort varsel kunna ta emot personer med akuta besvär.

Tandreglering

Ortodonti är den specialistinriktning inom tandvården som fokuserar på korrigering av felaktigt placerade tänder och käkar. På Aqua Dental i Mörby kan du välja att bli behandlad med traditionella räls till mer diskreta eller helt och hållet osynliga alternativ. Kliniken tar även emot barn med tandregleringscheckar.

Estetisk tandvård

Aqua Dental erbjuder flera olika alternativ, även om de vanligaste är tandblekning eller behandling med skalfasader.

Tandimplantat

När tänder behövs ersättas är tandimplantat ofta ett utmärkt alternativ som återskapar den naturliga tuggfunktionen och estetiken. Aqua Dental har många specialisttandläkare.

Aqua Dental

Kontaktinformation

Här finns vi: Mörby Centrum Glashiss 13 vid Thelins konditori från våning 4

Telefon: 010 - 188 00 00

E-post: Kontakta oss

Webb: Besök vår hemsida

Karta till Aqua Dental

Klicka pä kartan för större bild
Centrumkarta Alla butiker