MåBra erbjuder kunder-oavsettt ålder och fysisk förmåga professionell behandling och personlig vägledning till en mätbart förbättrad hälsa. MåBra ska utveckla sveriges bästa hälsokoncept för alla oavsett ålder och fysisk förmåga. MåBra skapar därmed ett trendbrott med innovativa ideér inom områdena behandling och hälsa, vilket genererar effekter på sjukvårdskostnaderna för företag och landsting.

Våra kärnvärderingar

Engagerande,Tillgängligt, Äkta, Personligt och Framåt.

Vi har utvecklat en unik verksamhet med ett heltäckande utbud av tjänster för att främja hälsan. MåBra erbjuder personlig träning, träning individuellt eller i grupp, massage, kurser, och primärvårdsrehabilitering.Här finns allt under ett tak, till och med varmvatten-bassäng. Vi har välutbildad personal som hjälper, leder och motiverar dem som kommer hit och vill förbättra sin hälsa. Vi samarbetar med olika friskvårdsföretag som FriskvårdsChecken och Wellnet.

För dig som företagare har vi utarbetat intressanta lösningar som resulterar i minskad sjukfrånvaro, mer friskvårdsträning och friskare anställda.

Privata försäkringsavtal finns med SEB-företagsförsäkring, SKANDIA-mottagningen, Länsförsäkringar och If, för Naprapat och Sjukgymnastisk behandling.

Så vill du MåBra har du alla förutsättningar under ett tak.