Hos oss hittar du allt som kan tänkas behövas inför skolstarten. Allt ifrån pennor och block till väskor, kläder, skor m.m.  För att ta del av alla våra erbjudanden – följ oss på Instagram.

Du har även möjlighet att göra en insats för klimatet på kommunens skolor. För vi har tagit fram ett värdefullt suddgummi som säljs i alla våra butiker och kostar 100 kr. Genom att köpa vårt suddgummi hjälper du till att skapa en schysstare skolmiljö. För alla pengar går oavkortat till Raoul Wallenberg Academy och deras utbildningar som syftar till att ge eleverna modet att våga göra skillnad och agera med civilkurage. 

Mellan den 8-9 september kommer Raoul Wallenberg Academy och ungdomar från kommunen tillsammans med Svenska Kyrkan Danderyd vara på plats i Mörby Centrum och berätta om projektet Göra skillnad. Inför detta har alla skolor i kommunen fått möjligheten att ge förslag på olika uppdrag man kan göra för att agera medmänskligt och med civilkurage. Dessa förslag är grunden för aktiviteten i Mörby Centrum och alla besökare kommer få möjlighet att anta ett viktigt uppdrag.

Följ och dela gärna projektet via #goraskillnad och #raderamobbningen.

Läs mer om deras arbete här.

Publicerad